Bussum

Sinds 1921 staat de "Oud Hollandsche Poffertjes en Wafelkraam D. van der Steen” in Bussum. In dat jaar werd de Nassaulaan als winkelstraat feestelijk geopend en daar hoorde uiteraard een poffertjeskraam bij. Sindsdien is de kraam niet meer uit Bussum weg te denken.
Zo ook in 1996. De kraam stond 75 jaar in Bussum en dat was reden voor een feestje. Alle lagere schoolkinderen werden in de kraam uitgenodigd om door de vorige eigenaars, de laatste generatie Van der Steen, Joop en Lia van der Steen, getrakteerd te worden op een portie poffertjes.
Ieder jaar staat de poffertjeskraam op de Nieuwe Raadhuisstraat 3, achter het Gemeentehuis, te Bussum. Vanwege de Corona-crisis stonden wij in 2021 helaas niet met de vertrouwde kraam in Bussum maar wel met de AARDBEIENHUT en de POFFERTJESHUT. Helaas moesten wij door de Corona-crisis besluiten om in Bussum eerder te stoppen dan u van ons gewend was. 
Vanaf vrijdag 15 april 2022 tm. 11 september 2022 waren wij weer terug in Bussum met onze vertrouwde poffertjes- en wafelenkraam op de nieuwe locatie, tegenover de Rabobank.